Φακοί οράσεως

Αυτό που καθορίζει την ποιότητα ενός φακού είναι η διαύγεια. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας γενιάς φακών οι οποίοι έχουν τα εξής χαρακτηριστικά, είναι λεπτοί, ελαφρύς, άθραυστοι, δεν λερώνονται, δεν γρατζουνιούνται και δεν αντανακλούν.  Όλοι οι φακοί συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας και γραπτή εγγύηση 24 μηνών.  Οι κυριότερες κατηγορίες τους είναι οι μονής όρασης, οι πολυεστιακοί, οι μεσαίας όρασης, οι ηλίου με βαθμούς και οι διπλεστιακοί.

Βελτιώστε την όραση σας
Βελτιώστε την ζωή σας

Απολαύστε τους φακούς Crizal® No-Glare για την καλύτερη δυνατή όραση

Παρέχοντας προστασία από την αντανάκλαση, τις γρατζουνιές, τους λεκέδες, τη σκόνη, το νερό, την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους εχθρούς της καθαρής όραση, οι φακοί Crizal No-Glare μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε καλύτερα, να σας δώσουν στιλ και να αισθανθείτε καλύτερα.


Αντανακλάσεις

Διαύγεια όρασης με λιγότερες αντανακλάσεις - Ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση

Χαράξεις

Προστατεύουν τα γυαλιά απο τις χαράξεις, την καθημερινή χρήση και τις φθορές

Σκόνη

Ευκολότερος και λιγότερα συχνός καθαρισμός των γυαλιών


Δακτυλιές

Αποτελεσματικός καθαρισμός που διαρκεί περισσότερο απο τους συμβατικούς φακούς - Απομακρύνει λίπη από την επιφάνεια των γυαλιών

UV Ακτινοβολία

Παρέχει 25 φορές μεγαλύτερη προστασία ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου με δείκτη προστασίας E-SPF 25

Νερό

Εύκολος καθαρισμός των γυαλιών - Απομακρύνει νερό από την επιφάνεια των γυαλιών

Ζήστε τη ζωή με κρυσταλλικούς φακούς

Η ζωή μπορεί να σας οδηγήσει σε οποιαδήποτε περιπέτεια. Να είστε προετοιμασμένοι για ό, τι έρχεται στον δρόμο σας έχοντας καθαρή όραση. Οι φακοί Crizal παρέχουν προστασία από την αντανάκλαση, τις γρατζουνιές, τις λεκέδες, τη σκόνη, το νερό και την ακτινοβολία UV.

Η τεχνολογία Crizal

Η επίστρωση Crizal είναι το αποτέλεσμα πολύχρονων, διαρκών ερευνών της εταιρείας Essilor για την ανάπτυξη οφθαλμικών φακών που προσφέρουν την καθαρότερη και πιό διαυγή όραση


Βέλτιστη οπτική άνεση

Η επίστρωση Crizal όχι μόνο μειώνει τις αντανακλάσεις και βοηθά στη μείωση της οπτικής κόπωσης, αλλά προσφέρει μια κολακευτική εμφάνιση αφού είναι σχεδόν αόρατη.

Ευκολία στη χρήση

Μέγιστη ευκολία στον καθαρισμό λόγω των αντιστατικών, λιπόφοβων και υδρόφοβων ιδιοτήτων της. 

Διάρκεια και απόδοση

Με τις αντιχαρακτικές ιδιότητες που η επίστρωση Crizal φέρει, οι φακοί γίνονται εξαιρετικά ανθεκτικοί διατηρώντας τα γυαλιά σας ανέπαφα απο τις καθημερινές φθορές.

Ολοκληρωμένη προστασία

Με δείκτη προστασίας έως και 50 E-SPF, οι οφθαλμικοί φακοί με επίστρωση Crizal παρέχουν την πιο ενισχυμένη προστασία από τον ήλιο


Κάρτα γνησιότητας

Τα γυαλιά με επίστρωση Crizal συνοδεύονται ΠΑΝΤΑ από την κάρτα γνησιότητας και πανάκι καθαρισμού.

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει γυαλιά χωρίς τα παραπάνω αντικείμενα παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το οπτικό σας.